Érvényes: 2021. november 4-től

Az Általános Szerződési Feltételek hatálya a BSZPD Kft szállodájának szolgáltatásaira terjed ki.

1) A SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

Cím: BSZPD Kft.
Székhely: 2045 Törökbálint, Meggyes u. 1.
Levélcím: 2045 Törökbálint, Meggyes u. 1.
Telefon: +36205019850
E-mail: balinnrooms@gmail.com
Internet: www.balinnrooms.hu
 

2) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI:

a) A szolgáltatás megrendelése:
A megrendelést minden esetben írásban kell megküldeni a szállodának. A szálloda elérhetőségei a www.balinnrooms.hu  honlapon található.


A megrendelésnek tartalmaznia kell a Vendég nevét, címét, az érkezés és távozás pontos időpontját, a szobatípust, valamint a szolgáltatások pontos megnevezését.
A szálloda minden megrendelést írásban igazol vissza.

3 éves kor alatti gyermeket nem áll módunkban fogadni.

A szállodai szobák minden esetben a szállodai alapcsomag tartalmával megegyező tartalmú szolgáltatásokkal rendelhetők meg, melyek:


Szállodai alapcsomag tartalma:
•   TV készülék a szobákban
•   ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi),


Extra szolgáltatások:
• klíma, illetve széf használata a szobákban.


c) A szolgáltatás lemondása:
A Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt szolgáltatások esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően, írásban tájékoztatja a szállodát. 


Egyéni megrendelések esetén kötbérmentes lemondásra – amennyiben a vendéggel megkötött egyedi megállapodás másként nem rendelkezik – az érkezést megelőzően hét nappal van lehetőség.


Amennyiben a Vendég nem érkezik meg, illetve rendelését nem mondja le a megfelelő határidőig, a kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatás díjának 50%-a.
Csoportos megrendelés esetén egyedi üzletkötéskor kerül sor a lemondási feltételek  rögzítésére.


d) A szállodába történő érkezés-távozás:
A szállodai szobát az érkezés napján 15:00 órától lehet elfoglalni, és a hazautazás napján 10:00 óráig kell elhagyni.

3) FIZETÉSI FELTÉTELEK

A megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető átutalással, illetve a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, valamint a hatályos jogszabályoknak megfelelően – Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP kártya).
A BSZPD Kft. fenntartja a jogot, hogy a vendég által megrendelt szállodai szolgáltatás igénybevétele előtt, de legkésőbb a vendég érkezésekor a szálloda fizetési garanciát kérjen. A fizetési garancia lehet a vendég bankkártyájával történő előterhelés, illetve a megrendelt szolgáltatás helyszínen történő kiegyenlítése érkezéskor készpénzzel vagy a szálloda által elfogadott készpénz helyettesítőkkel, továbbá a szolgáltatás igénybevételének megkezdése előtt a megrendelt szolgáltatás értékével egyező összegű banki átutalás a szálloda bankszámlájára.


SZÉP kártyával történő fizetés esetén a jogos kártyahasználat érdekében a szálloda kérheti a megrendelt szolgáltatások előre történő fizetését, és a Vendég személyazonosításra alkalmas közokiratát (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél bemutatása). A Vendég köteles az azonosítási felkérésnek eleget tenni. Ha az azonosítás bármely, a szállodán kívülálló okból nem valósul meg, a szálloda megtagadhatja a SZÉP kártyával történő fizetés elfogadását.
Átutalás esetén – amennyiben a szállodával másként nem rendelkezik – a megrendelt szolgáltatások ellenértékét a Vendég köteles az érkezés előtt a szálloda bankszámláján jóváírni.

4) ÁRAINK

A BSZPD Kft. által kiadott árak minden esetben tartalmazzák a nyomtatás időpontjában érvényes, törvényben meghatározott ÁFA-t és szervizdíjat.


Az árak – a 4/2009 (I.30) NFGM-SZMM együttes rendelet 6. §-a alapján – a szolgáltatás nyújtásának helyén, jogszabálynak megfelelő módon kerülnek feltüntetésre. A Vendég a szolgáltatás díjáról a szálloda recepcióján is megfelelő tájékoztatást kaphat a szolgáltatásnyújtás megkezdése előtt.


A BSZPD Kft. az árváltozás jogát fenntartja.


Az aktuálisan érvényesítésre kerülő árakat a szálloda a megrendelés visszaigazolásában közli.
 A szálloda árainak aktuális alakulásáról tájékoztató a www.balinnrooms.hu oldalon található.


Szolgáltató és a Vendég megállapodnak, hogy a nyújtott szolgáltatás teljesítési időpontjának (Áfa tv. 55. § (1) bekezdés) a vendég által utolsóként, tényállásszerűen igénybe vett szolgáltatás napját tekintik.

5) EGYEDI SZOLGÁLTATÁSOK

a) Étkezési ellátás:
Szobáink árai tartalmazzák a reggeli ellátást.


b) Programok:
A programajánlatokról, azok aktuális árairól a szálloda a szállás lefoglalásakor, illetve a Vendég ott tartózkodása alatt ad felvilágosítást.

6) REKLAMÁCIÓ

A szállodai szolgáltatás ideje alatt felmerülő esetleges panaszok esetén a Vendég az elutazás időpontjáig a szálloda recepcióján, írásban élhet kifogással.
A szálloda a panaszokat három napon belül köteles kivizsgálni, illetve azokra érdemben reagálni.
 

7) KÁRTÉRÍTÉS

A szálloda az általa okozott károkért a vonatkozó jogszabályok szerint felel.
Amennyiben a vendég a helyszínen elmulaszt panaszt tenni, a későbbiekben kártérítésre nem jogosult.


A Vendég kijelenti, hogy az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat megismerte, azokat tudomásul vette.